Bericht versturen
Huis
Producten
VR-show
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.
Thuis

Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.

China Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. certificaten
China Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. certificaten
De productkwaliteit is zeer goed, is de prijs redelijk, is de werkgever zeer vriendschappelijk, zich verheugt op de volgende samenwerking

—— sara

Voor onze eerste samenwerking, is de dienst van deze fabrikant zeer goed. De snelheid van de productlevering is snel en de kwaliteitscontrole is zeer strikt

—— lisa

Ik ben online Chatten Nu

Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.
Onze Fabriek tentoonstelling Leveringsgoederen Ons team
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 7000000-8000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Onze bedrijfopbrengst en voert allerlei de montage van de koolstofstaalpijp uit, is Onze stad van stadscang Zhou de geboortestad van de montage van de koolstofstaalpijp. Wij hebben uitgevoerd naar vele landen, zoals, Rusland, Egypte Maleisië, India, Turkije, Indonesië, Jordanië enz.

Nu elke maand, voeren wij de pijpmontage uit van meer dan 50 containers. Volgens de eis van de cliënt, leveren wij verschillende kwaliteitsmontage. En u helpt ook onze cliënten de goederen inspecteren, de goederen verzenden, en ontruimingsdocumenten doen. Zo te hoeven de cliënten niet om aan China voor inspectie en bericht te komen.

Bovendien, Ons bedrijf is een fabrikant van de machines van de pijpmontage, zoals, hete het vormen zich elleboogmachine, het koude vormen zich elleboogmachine, lange krommingsmachine, het koude vormen zich T-stukmachine, pijp uitbreidende machine, die machine, middenfrequentie het verwarmen machine, reductiemiddelenmachine, GLB-machine, geschotene het vernietigen machine, snijmachine, afschuinende machine, hydraulische pers, CNC draaibankmachine, boormachine, rings rollende machine merken.

Wij hebben geconcentreerd op montagemachines ons meer dan 10 jaar. En wij hebben naar vele landen, zoals Rusland, Egypte, Maleisië, India, Turkije, Indonesië, ect uitgevoerd. Wij hebben bureau overzee in Mumbai, India. Onze op de markt brengende persoon en technicus blijven binnen in het buitenland 7-8 maanden elk jaar voor na de verkoopdienst. De machinewaarborg is één jaar. Als onze cliëntenmachine probleem heeft, zal onze persoon van de latere verkoopdienst en zal u helpen het probleem komen zo vlug mogelijk oplossen.

Wij hebben één team van 11 professionele technici in bureau overzee voor installatie en na de verkoopdienst (Vijf van hen zijn meer dan 10 jaar technische ervarings. Drie van hen zijn meer dan 20 jaar technische ervarings).China Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Om de kwaliteit en de stabiliteit van de machine te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal, met inbegrip van Co2-lasersmeter, CNC malende machines, aftastende spiegel, AC veranderlijke de mededingerstal van de voltagemacht, nadruksysteem. En wij gebruiken thermostaat die ruimte, driedimensioneel meetinstrument, laserdynamometers, digitale brug, en overzichtsmateriaal meten om de kwaliteit en de prestaties van ons industrieel lasermateriaal in elke productiestap te controleren om onze lasersnijmachine, de machine van de lasergravure te verzekeren, laser die machines en andere materiaalkwaliteit en stabiele prestaties merken.

Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande machine. Om de voordelen te bereiken van Azië, het volledige voordeel in termen van kwaliteit en kosten, verwerving van belangrijke onderdelen van Duitsland en de Verenigde Staten, en de productie en productie in China. Wij hebben de beste leveringsketen in China en delenfabrikanten, en een stevig verslag van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze 17-jaar prestaties van de machine.

China Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

China Cangzhou Junxi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Wij leveren veilig op tijd goederen en

Contactgegevens
Cangzhou Junxi Group Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Darcy Dong

Tel.: 0086 18632745010

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)